Card image cap
Stine
Via Instagram

Mød @stinevandet som til daglig rider med Stein Equest’s håndsmedet 2-delte muffebid i titanium på sin hest Ochtinus. Ochtinus har haft mange problemer med sine tænder og er opereret mere end 5 gange i kæben. Stine siger følgende om biddet: “Det har været svært at finde et bid, som Ochtinus accepterer grundet hans tilstand med følsomme tænder. Så prøvede jeg et Steinerbid, og der kom en helt anden ro på hovedet. Den måde han accepterer biddet på, har jeg aldrig prøvet med et andet bid. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til titaniumsbiddene fra @steinequest! Kan faktisk kun sige:”PRØV DET!”

Se på Instagram
Card image cap
Line
Via Instagram

Læs og hør hele historien om, hvorfor @linemfriis bruger Steiner bid Mød @linemfriis som over en længere periode har redet med vores ergonomiske håndsmedet titaniums muffebid. Line har haft problemer med at finde et bid, som fungerer - indtil hun prøvede et Steiner Bid Line siger følgende om biddet: “Jeg har haft min hest i snart tre år, og har i al den tid døjet med en hest, der hurtig gjorde modstand mod bidet og stivnede i nakken. Samtidig har hesten en meget lille og smal mund men med store gummer, og har derfor døjet med sprækkede mundviger. Det var svært at finde et bid, der kunne være i munden. Dette på trods af, at jeg har prøvet samtlige bid, der findes derude. Pænt sagt, så har jeg en hest med en ret sart mund både af natur og under ridning. I vinters fik jeg lov at prøve et titanium bid, som er meget let og tyndt, men stadig er der plads til muffe-delen, hvilket min hest går bedst med. Sidenhen har jeg oplevet en hest, der tør lægge sig på biddet under ridning, og ikke længere stivner i nakken og overlinjen, når den føler sig presset. Samtidig er sprækkerne i mundvigene forsvundet, hvilket jeg er overbevidst om, er en kombination af, at biddet rent faktisk kan være i munden, og at den kan tåle materialet. Jeg er ovenud tilfreds med dette bid, og har fået en langt mere ridelig hest, som har det behageligt med det bid, den går på. Forskellen er langt større end, hvad jeg havde troet et bid kunne give.” Derudover tilføjer Line at siden hun har redet med Steiner bid, er hesten begyndt at springe bedre igennem og bruge overlinjen. Hendes træner er helt sikker på, at det bunder i at hesten er tryg ved hånden, hvilket er kommet igennem dressur ridning og dette bid.

Se på Instagram
Card image cap
Maria
Via Instagram

Mød @marialouiseveile og hendes hest Kurt. Kurt går til dagligt med vores håndsmedet 2-delte titaniums muffebid. @marialouiseveile fortæller følgende om biddet: “Det er fantastisk at ride med, Kurt fungere helt optimalt, venter, suger på som han skal og er faktisk ikke meget for at komme tilbage på tidligere bid, og i øvrigt ikke et ondt ord om andre bid. Dog var han kort tilbage i 3 dage på et bid med løse ringe, det var han ikke lige med på, så jeg vendte tilbage på dette bid, og han er tilpas igen - og når han er, så er jeg også! Vi skal inden længe prøve @steinequest kandaren, jeg er spændt på om oplevelsen er lige så positiv”

Se på Instagram
Card image cap
Caroline
Via Instagram

Læs og hør hele historien om hvorfor @fjordhesten_poesi rider med et Steiner bid @fjordhesten_poesi rider med et 3-delt muffe bid, og Caroline siger følgende om biddet: “Biddet fra @steinequest har helt klart været det bid, som har fungeret aller, allerbedst til Poesi. Poesi er en super stærk Pony, som altid bare tænker på at komme frem ad, det kan derved godt være svært at få en god træning med hende, da hun altid har for travlt. Vi havde også den udfordring, at jeg hver anden måned skulle skifte bid på Poesi, da hun ikke er glad for de samme bid i længere tid. Poesi er meget urolig med sit hoved og hun kan ikke klare, hvis to dage er ens, da hendes energi-niveau forhindre hende i at arbejde korrekt, da hun smider halsen op og trækker sig væk fra biddet og derved mister hun suget på tøjlen. På den måde bruger hun ikke kroppen korrekt. Min underviser anbefalede mig @steinequest og det har jeg ikke fortrudt! Poesi har aldrig gået så godt som nu, og har aldrig arbejdet, som hun gør nu. Steinequest biddet har et specielt metal, som gør det ligger meget mere naturligt i hesten’s mund og biddet hjælper især på heste, som har et uroligt hoved, eller ikke suger nok på biddet. Poesi og jeg har nu reddet med biddet i en lang periode, og jeg har endnu ikke skulle skifte det ud, som ved de gamle bid, vi har haft. Det har givet os en ro i vores ridning og jeg kan mærke hun faktisk nyder at gå til ridning nu, fordi hun kan finde en ro, og faktisk synes det hele er sjovt! Jeg vil helt klart anbefalde steinequest, for de ligger fantastisk i hesten’s mund!! Det gør det hele meget mere behageligt for hestene, og vi ønsker alle vores heste det allerbedste”

Se på Instagram
Card image cap
Via Instagram

Søde Daffy elsker sit Steiner muffebid så meget, at han ikke vil slippe det igen

Se på videoen Instagram
Card image cap
Laura
Via Instagram

@laurahedegaard.eq rider i øjeblikket med vores 3-delt islandske stangbid i titanium, som er ergonomisk udformet. Laura giver positivt feedback på biddet og fortæller i øvrigt “Fálki har ikke fungeret så godt på et almindeligt stangbid, men med Steiners titaniumsbid suger han bare så godt på tøjlen, og er 100% med mig!” Biddet findes både som 2-delt og 3-delt.

Se på Instagram
Card image cap
Caroline
Via Instagram

Vores dygtige test- og konkurrencerytter Caroline Holvad med den skønne Eldur fra Bækgård. De tester i øjeblikket vores håndsmedet islandske stangbid i titanium. Caroline udtaler:” Jeg har afprøvet stangbiddet fra Steinerbid et par gange nu, og mit første indtryk er rigtig godt. Biddet er som de andre Steinerbid let og lækkert. Det ligger godt i hestens mund og selve biddelen er den samme som det almindelige tredelte, hvoraf hesten kan genkende signalerne fra den daglige træning. Stangbiddet virker derfor ikke på samme måde fremmed for hesten. Stangbiddet har mellem-lange stænger, hvilket giver lidt nærmere kontant, men man mærker stadig stangeffekten. Nu nærmere vi os vintersæsonen, hvor behovet for showform er mindre, hvorfor min træning foregår med almindelige bid, men jeg glæder mig til at teste stangbiddet af i nye- og stævnesammenhænge”.

Se på Instagram
Card image cap
Rebecca
Via Instagram

@rebeccasoerig fra Sørig Horses rider med vores håndsmedet Steiner kandar og bridon i titanium. Hun udtaler: “Er vildt glad for det, simpelt og hestene elsker dem”.

Se på Instagram
Card image cap
Alexander
Via Instagram

Springrytter Alexander Mark som er en af testrytterne giver os følgende respons tilbage: “Biddene fra @steinequest er pæne, med flotte detaljer. Der er ingen skarpe kanter, og de vejer nærmest ingenting. Den glatte overflade på biddet gør, at de er nemme at rengøre efter ridning, så indtørret græs/hø eller andet ikke hænger fast, og hestene får derfor altid et rent bid i munden. Biddene ligger godt i hestenes mund, og der er fin tungefrihed. Hestene suger og skummer godt på biddet. Jeg er glad for at kunne bestille og bruge bid, der passer til den enkelte hest. Her tænker jeg specifikt på at der laves 2-delt tykke eller 3-delt tynde bid med detaljer som f.eks. en drejet dråbe i midten, som kan aktiverer de heste, som har tildens til at være urolige fortil. Biddene er gode at bruge på de helt unge urutinerede heste og de ældre rutinerede.”

Se på Instagram
Tanja van Willigen @ Endurance team van Willigen
Via Mail

Så fik jeg muligheden for at teste dette bid, som er fri for skadestoffer og er lavet af titanium. Jeg må virkelig sige, at det har haft en meget stor og positiv effekt. Hestens hoved er meget roligere. Hesten er mere fremadgående, især i trav men også i skridt. Cirka 1 km mere i timen. Hoved helt roligt i galop. Så hermed mine varmeste anbefalinger.

Christian @ CPP Horses
Via Mail

Vi har over en længere periode afprøvet forskellige letvægtsbid i titanium fra Steiner Bid og med stor succes. Hesten har en dejlig accept af biddet og man får en god og rolig kontakt til hestens mund.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password